Gerovital H3 Evolution



SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative fibroclastii şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.Gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini toate cele 3 mecanisme de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active cu acţiune directă:
  1. Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.
  2. GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.

Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 30 de ani combat primele semne ale îmbătrânirii: liniile fine din jurul ochilor şi gurii, cearcănele şi pungile sub ochi, pierderea strălucirii tenului. Structurile acestor produse sunt uşoare şi oferă imediat o senzaţie de confort, precum şi o hidratare de durată.

Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 45 de ani sunt concepute să rezolve probleme mai complexe, cauzate de fotoîmbătrânire şi de scăderea producţiei de estrogeni din preajma menopauzei: pierderea accelerată elasticităţii pielii, apariţia ridurilor profunde, scăderea vitalităţii şi a regenerării celulare (turn-over celular), apariţia petelor pigmentare. Produsele din această gamă sunt bogate în nutrienţi şi conferă o senzaţie de emolienţă, o hidratare de durată şi o creştere vizibilă a tonicităţii pielii.


Apă micelară cu Cărbune și Acid Hialuroni


Apă micelară cu Cărbune și Acid Hialuronic curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului și a altor impurități. Pielea rămâne curată și hidratată datorită Acidului Hialuronic. Efectele de detoxifiere și purificare sunt obținute prin asocierea cărbunelui activ. 

Cremă Lift Hidratantă de Zi, cu SPF 10


Este o cremă hidratantă de zi, cu un efect lifting, care vă oferă protecţie UV pe durata întregii zile.
Crema este potrivită pentru hidratarea pe timpul zilei a tenurilor uscate, deshidratate sau mature, și acționează pentru a corecta imperfecțiunile pielii, prin diminuarea ridurilor și îmbunătățirea tonusului pielii, prin stimularea producției de colagen.
https://www.farmec.ro/produse/ten/crema-lift-hidratanta-de-zi-cu-spf-10-36.html


Cremă Lift Regenerantă de Noapte


Crema contribuie la reîntinerirea şi remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine şi a ridurilor.
https://www.farmec.ro/produse/ten/crema-lift-regeneranta-de-noapte-37.html


Fiole cu Acid Hialuronic 5%

Fiolele cu Acid Hialuronic 5% sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor.
  • Reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 24%*, după 28 de zile de utilizare.
  • Nivelul de hidratare crește cu până la 66.7% după o oră de la prima aplicare*.(*Evaluare instrumentală)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection