Nestlé Cheerios


Micul dejun, cel mai bun inceput de zi pentru tine si familia ta!



       Nestle Cheerios OVAZ sau Cheerios OVAZ MAR și SCORȚIȘOARĂ cu gust de mere și scorțișoară , o importanță sursă de fibre, oferă combinația potrivită de gust și beneficii si se pot combina cu diferite tipuri de lapte sau alternative pe baza de plante, iaurt, miere, semințe, fructe pe gustul fiecăruia din familie, chiar al celor care preferă un gust mai putin dulce. Nu conțin arome artificiale, ulei de palmier și nu necesita timp de hidratare.

      Un mic dejun echilibrat, savurat alaturi de cei dragi, este cel mai bun inceput de zi pentru tine și familia ta. Știm cu totii ca micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Tocmai de aceea, alimentele pe care le consumăm trebuie să fie atent alese, pentru ca ele să ne asigure energia de peste zi.


      E de-a dreptul relaxant sa auzi sunetul laptelui turnat într-un bol de cereale crocante. Parcă ar fi făcute unul pentru celălalt . Laptele este bogat în calciu, un mineral foarte important mai ales pentru copii, pentru că ii ajută la creșterea și dezvoltarea oaselor iar cerealele au drept ingredient principal granele, care nu doar că au un gust minunat dar, cand sunt mancate cu lapte sau iaurt, ne oferă o gamă largă de nutrienti , cum ar fi carbohidrati, proteine, grasimi, glucide, un aport sporit de fibre, dar și vitamine și minerale.


Nestle Cheerios Ovaz aduce împreună intreaga familie în jurul unui castron de cereale gustoase și hranitoare.

       Disponibile în două variante, noile Nestle Cheerios OVAZ, Cheerios OVAZ MAR și SCORTISOARA sunt foarte gustoase, au un continut scăzut de zaharuri și oferă energia de care ai nevoie întreaga zi.
Se poate folosi semințe , bucăți sau felii de fructe proaspete sau uscate pentru a le transformă bolul de cereale într-o capodoperă .
Eu le-am servit cu fructe de pădure, stafide confiate și iaurt! Va recomand cyu tot dragul!

#buzzcheerios #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection