Barnängen Stockholm

 



Barnängen Stockholm


Produsele Barnängen reprezintă amestecul optim dintre știință și natură, oferind o ingrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală.



Ingredientele de inspirație nordică Barnӓngen evocă frumoasele peisaje suedeze, lumină, mare, pădure, ce creează o adevărată oază pentru plante rare și variate, ierburi și ingrediente hrănitoare pe care suedezii le-au folosit cu încredere de secole.
Vă  recomand un ritual complet de ingrijire și catifelare pentru pielea ta!




# Revigoreaza-ti corpul cu crema de dus Oil Intense, cu Ulei de Trandafir Salbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream. Această este special concepută pentru pielea foarte uscată, pentru a o hidrata și catifela. It6i oferă ingrijire delicată, protejând echilibrul natural al pielii.

# După dus, răsfață-te cu loțiunea de corp Oil Intense. Se absoarbe rapid și hrănește pielea foarte uscată pentru o hidratare de lungă durată, datorită formulei cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

# Încheiaitualul de ingrijire cu balsamul de corp Oil Intense. Acest produs esențial de înfrumusețare contine Ulei de Trandafir Sălbatic și ingredientul Cold Cream ce acționează ca un scut în timp ce se absoarbe rapid in piele. Hrănește în profunzime pielea uscată, combinând o textura ușoara cu o plăcere senzoriala desăvârșită.

Cea mai bună protecție a pielii cu ingrediente de inspirație nordică ce-ți evidențiază frumusețea autentică. Fondat în 1868, Barnängen este renumit pentru unul din ingredientele sale emblematice, Cold Cream, ce oferă pielii o protecție care te face să te simți exact așa cum trebuie. Îngrijire echilibrată pentru o piele frumos echilibrată.

– #BUZZBarnangen, #BarnangenBeauty #ScandinavianMuse #BarnangenRomania 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection