Naturli’ te provoacă să faci parte din schimbare și să contribui la dezvoltarea unei lumi mai curate și armonioase!


Un prim pas prin care și tu poți fi schimbarea este să acorzi mai multă atenție alimentelor pe care le alegi de pe raft. În acest sens, din dragoste pentru mediu, au luat naștere produsele Naturli’, 100% pe bază de plante, fără ingrediente de origine animală, care oferă un gust deosebit, acum cu și mai multă admirație față de planetă.



 Pentru prima dată în România, băutura vegetală îți va aduce un gust diferit, ușor și catifelat, având în compoziția sa doar ingrediente de înaltă calitate.



În plus, o gamă variată de produse Naturli’, băuturii vegetale de ovăz 0 zahăr i se alătură băutura vegetală de soia și vanilie. Cu un gust aparte, băutura e formată doar din ingrediente naturale și benefice organismului, precum boabe de soia, aromă naturală de vanilie, orez din agricultura ecologică, dar și adaos de calciu din alge.



Sezonul acesta, răsfață-te cu smoothie-uri sănătoase cu ajutorul băuturilor vegetale Naturli’ și transformă o gustare simplă într-una cu adevărat delicioasă! Le poți consuma ca atare sau le  poți folosi așa cum vrei, la gătit, pentru smoothie-uri, deserturi sau chiar cafea.



Bucură-te de băuturile Naturli’ și alege să trăiești într-o lume mai sănătoasă pe care să o protejezi  prin consumul unor ingrediente prietenoase cu mediul. Oferă-i corpului tău energia din natură, alături de o pauză de la stres sau alimente procesate!



Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante. Având în vedere atenția sporită din ultimul timp a consumatorilor, referitor la mediul înconjurător, produsele Naturli’ au rolul de a îndeplini nevoile acestora, datorită gustului deosebit și diferit. Pentru Naturli’ gustul e o prioritate și poate de aceea este un brand atât de iubit în toată lumea.


 #BUZZNaturli #NaturliRomania,

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection