Gerblé Work from Home


Pachetul de testare include 3 produse Fara Gluten si Lactoza, 2 pachete de biscuiti Expertul Dietetic, 1 pachet de madlene Fara Zahar 

Cine a spus ca munca de acasa e incompatibila cu starea de bine?

Munca de acasa are in majoritatea cazurilor numeroase beneficii, cum ar fi economie de bani si timp, confort, mai mult timp petrecut cu familia, ore de somn in plus, dar si dezavantaje: sedentarism, lipsa activitatii fizice, lipsa unor granite intre serviciu si viata privata, mai mult stres sau o dieta dezechilibrata. De aceea, cei ce lucreaza in perioada aceasta de acasa trebuie sa aibe mare grija la mentinerea unui echilibru fin pentru o stare de bine, iar o alimentatie cat mai naturala, cu produse cu continut redus de zahar, sare si grasimi sau fara alergeni poate fi una din solutii, alaturi de miscare regulata, plimbari in natura si practicarea unui hobby.

In aceasta noua campanie, te invitam sa descoperi produsele Gerblé, marca franceza pionier in alimentatia sanatoasa inca din anii ‘70. Gama contine produse de panificatie si patiserie pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, pe care il poti adopta chiar daca acum lucrezi de acasa. Imbina aceste produse cu un stil de viata activ si cultivarea unui mod de gandire pozitiv!


#MADLENE LAMAIE FARA ZAHAR DE LA GERBLÉ GLUCOREGUL, 196g

Prajiturici moi, delicate si gurmande fara zahar si o aroma desavarsita de lamaie, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.


#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200g

Sursa de Omega 3, sursa de vitaminele B6 si B12. Cu -58% zaharuri, -79% acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor din piata, bogati in fibre, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.

#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN,  200g

Bogati in fibre (o portie de 5 biscuiti acopera 22% din aportul zilnic recomandat), cu -46% zaharuri, -78% acizi grasi saturati si -56% sare, comparativ cu media biscuitilor din piata.


#GERBLÉ CHEC MARMORAT FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g 

O gustare pufoasa, special creata pentru cei ce doresc sau sunt nevoiti sa elimine lactoza si glutenul din alimentatie. Fara lapte, fara ulei de palmier.

#GERBLÉ MADLENE CU OUA FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g

Madlena aromata, cu oua proaspete si continut redus de zahar: -36% fata de media madlenelor din piata, fara coloranti, ulei de pamier sau lapte.


#GERBLÉ PAINE RUSTICA FARA GLUTEN, 350g

Paine feliata cu maia, dupa o reteta traditionala. Sursa de fibre, pentru o digestie imbunatatita, ideala pentru cei ce sunt nevoiti sau doresc sa renunte la gluten.


 #buzzgerble #workfromhome

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection