Lenor – Perechea perfecta



Astazi m-am simțit ca un copil care primește cadoul de ziua lui! 🎈Kitul Lenor conține🎈 - 2 cutii de capsule de detergent predozat Lenor AllInOne PODS de câte 15 spalari (Spring Awakening și Gold),🎈 1 sticlă de balsam 1L Lenor Spring Awakening, 🎈1 sticlă de balsam 0,55 L Gold Orchid, 🎈10 capsule și 10 pliante pentru prietenii mei,🎈 surpriză pentru mine un prosopel Lenor!😘 Curățenie  în profunzime și parfum intens!

Balsamul tău preferat are acum perechea perfectă pentru îngrijirea hainelor – noul Lenor detergent. Daca iubesti diminetile inmiresmate sau noptile cu parfum de prospetime, acum le poti oferi hainelor tale si curatarea in profunzime de care au nevoie.


Lasa-te invaluit/a de parfumul florilor de primavara cu note de patchouli natural si cedru alb! Cu Lenor parfumul si prospetimea dureaza de 4 ori mai mult. Balsamul Lenor Spring Awakening este conceput sa protejeze tesaturile inca din prima zi, tehnologia Anti-Age3 prevenind semnele imbatranirii tesaturilor – pierderea culorii, a formei si scamosarea. Hainele tale emana un val de prospetime pe tot parcursul zilei, chiar pana la 12 ore de purtare!


Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor! Cu o nota seducatoare de flori de primavara, capsulele de detergent Lenor curata in profunzime si ofera prospetime de lunga durata.




Incearca si perechea Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid si balsamul Lenor Gold Orchid pentru o experienta revitalizanta si insmiresmata, oferita de parfumul elegant Gold Orchid, cu note seducatoare de vanilie pretioasa.

#buzzlenor, #perecheaperfecta si #LenorDetergent


#microinfluencermarketing

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection