Purina – Dentalife



      Ofera-i cainelui tău ingrijirea orala zilnica optima, pentru o viata lunga si plina de vitalitate!
STIAI CA…
…dintii cainilor necesita aceeasi atentie ca dintii oamenilor? O rutina zilnica de ingrijire si igiena orala pentru cainele tau este cea mai buna forma de a-i asigura o dantura sanatoasa, reducand semnificativ placa bacteriana. Dintii din zonele greu accesibile necesita o îngrijire speciala deoarece mancarea si saliva se depoziteaza în aceste zone, lasand dintii vulnerabili.
…respiratia proaspata este unul dintre indicatorii starii de sanatate a cainelui tau? Respiratia urat mirositoare persistenta este cauzata de obicei de o igiena dentara deficitara, aceasta fiind rezultatul bacteriilor acumulate în gura cainelui. Bacteriile în combinatie cu resturile de mancare duc la formarea placii bacteriene. Odata ce placa bacteriana formata se întarește, apare tartrul, care poate genera gingivita, boli parodontale sau abcese.
…igiena dentara este mult mai complexa decat o îngrijire ocazionala? Igiena dentara a cainilor este un proces care trebuie efectuat zilnic. Atunci cand ajung la varsta mijlocie, peste 80% din caini au probleme dentare. O îngrijire orala deficitara împreuna cu afectiunile netratate determina probleme de sanatate care pot afecta rinichii, inima și alte organe ale cainelui.
PURINA Romania BUZZStore
      Produsele PURINA se bucură de o experiență de peste 85 de ani. Niimic nu contează mai mult decât sănătatea și fericirea animalelor de companie. De aceea, fiecare dintre produsele asigură 100% din nutrienții de care au nevoie animalele de companie pentru a fi sănătoase în fiecare zi.

      Indiferent că decizi să-ți hrănești prietenul patruped cu hrană umedă sau uscată, această hotărâre rămâne o preferință personală – atât a ta, cât și a câinelui. O combinație de hrană umedă și uscată este bună pentru dinți și poate fi de ajutor atunci când patrupedul are nevoie să se familiarizeze cu ambele texturi, pentru cazurile în care trebuie să îi schimbi dieta. Asemănător oamenilor, și câinilor le plac mai mult anumite alimente decât altele, astfel că ar trebui să îl hrănești cu mai multe tipuri de hrană pentru a găsi cea mai potrivită variantă.
Orice formulă ai alege, vei vedea că orice hrană de bună calitate, completă, pentru adult, îi va asigura câinelui tău echilibrul nutrițional de bază.





        ROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA ORALĂ A CÂINELUI TĂU ÎNCEPÂND DE ASTĂZI 

Purina Dentalife de la Nestle este alegerea ideală pentru igiena orală completă a cainelui tău!   reduce tartrul și ajută la diminuarea acumulării plăcii, dovedit științific
  textura poroasă a batonului devine gumoasă în momentul în care este mestecat, masând gingiile și asigurând o curățare a dinților în cele mai greu accesibile zone
  oferă o acțiune de curățare mecanică naturală; consum recomandat: 1 baton/zi
  fără arome artificiale, zaharuri și coloranți artificiali adăugați, conținut scăzut de grăsimi
☆ pungile sunt prevăzute cu sistemul de resigilare
☆ au perioadă de valabilitate 
#buzzpurina  #dentalife   #curatadintiidinzonegreuaccesibile

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection