Perspirex – antiperspirantul în care poți avea încredere vara asta Daca antiperspirantul tau nu te mentine uscat, incearca ceva nou care functioneaza cu adevarat. Formula unica si patenta Perspirex este dovedita clinic si ofera protectie reala si de lunga durata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut.

         Transpiratia Transpiratia este o functie corporala naturala si esentiala, care regleaza temperatura corpului. Cu toate acestea, transpiratia excesiva poate fi atat incomoda cat si jenanta pentru unii oameni. 

        Transpiratia excesiva si Hiperhidroza  Transpiratia excesiva poate varia de la umiditate moderata pana la severa – o conditie medicala numita hiperhidroza, care pot rezulta in pete mari pe haine, picioare umede si urat mirositoare, palme transpirate sau transpiratie faciala. 

       Deodorante vs antiperspirante  Adesea, deodorant sau antiperspirant sunt considerate sinonime. Insa, exista o diferența semnificativa intre cele doua. Antiperspirantul Perspirex este diferit. Formula acestuia, fara coloranti sau parfum este dovedita clinic ca ofera protectie eficienta si de durata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut pana la cinci zile. Scapand astfel de transpiratie si de miros, poti aplica un deodorant sau parfum la alegere. 


In cadrul campaniei am primit produse pentru mine si monstre 4 prieteni


     Pentru o vară fără grija transpirație!Într-adevăr soarele este foarte benefic corpului nostru! Mereu căutăm soluții pentru diferite situații: ☆ pentru ochi folosim ochelarii de soare ☆ pentru ten folosim creme de protecție ☆ pentru păr folosim tot felul de tratamente☆ iar pentru transpirație vă recomand cu căldură PERSPIREX Original! Un Antiperspirant UNISEX,tip Roll-On, mic de 20ml ce folosit seara după duș,pe pielea perfect uscată...fără leziuni o dată la 3-5 zile combate stropi de transpirație!Important este faptul că nu are miros, are o densitate ușoară, poți folosi parfumul preferat fără a simți și parfumul unui deodorant obișnuit!

Cum se aplică Antiperspirantul PERSPIREX?




# Aplicați pe pielea curată, uscată și fără leziuni înainte de aplicare! Așteptați minim 48 h dacă v-ați epilat!

# Aplicați seara, înainte de a a merge la culcare, așteptați să se usuce complet! Se aplică seara, deoarece glandele superioare sunt mai putin active pe timp de noapte! 
# Spălați dimineața cu apă și săpun / fie că faceți duș! Efectul va dura, nu este necesar să reaplicați acest antiperspirant !
PERSPIREX COMFORT este alegerea perfectă pentru cei ce suferă ocazional de transpirație excesivă, este eficient pe o perioadă de la 3 la 5 zile!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2081026508638351&set=a.1409536189120723&type=3&theater

https://www.instagram.com/p/BmxOty5B19Q/?taken-by=viorica.gemanar

 Se pot achizitiona online sau din farmacii  la preturi accesibile!

https://www.perspirex.ro/,  https://shop.pharmabrands.ro/https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.htmlkeywords=perspirexhttps://www.emag.ro/search/perspirexhttps://www.pcfarm.ro/search.php?search=perspirex










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection