Barnängen

     Descoperă îngrijirea potrivită pentru o viaţă în echilibru!

     Există un cuvânt pe care orice suedez îl cunoaste: “lagom”. Cu toate că pare un cuvânt simplu, acesta poate descrie un întreg stil de viaţă. Definieşte starea de bine şi de echilibru:
Nici prea mare, nici prea mic.
Nici prea rapid, nici prea încet.
Nici prea mult, nici prea puţin.
Cu alte cuvinte? Echilibrat.
    KITUL BARNANGEN conține:
* 3 produse speciale pentru îngrijirea pielii: GEL DE DUS 400ml, LOTIUNE DE CORP 400ML, BALSAM DE CORP 200ML
* 1 Set SPA si un calendar inspirat din filosofia Lagom
* 3 seturi cadou pentru prietenele mele ( cartolina, burete baie, mostră produs )
* Ghidul de Buzz pentru mine!
“Lagom” înseamnă punerea în balanţă a ceea ce e cu adevărat important. “Lagom” înseamnă că lucrurile sunt “exact aşa cum trebuie” să fie, centrul echilibrului, armonie, moderaţie, fericire și împlinire, adevăratul centru al sinelui, alegerea de a nu a alege.
    Pentru soarele arzător al Egiptului am avut un aliat gama BARNANGEN! Produs în Stockholm cu ingrediente ce au la baza proteine din grâu atent selecționate pentru produsul final să fie la un standard ridicat! Un bronz un uniform și o piele catifelată, hidratata si extrem de fină am folosit crema de duș, ce face o spumă consistentă! Lotiunea Barnangen se absoarbe rapid printr-un masaj circular iar pielea devine perfectă! Parfumul fin te învăluie și îți oferă o stare de bine! Nu ezitați să o încercați!
       În aceasta campanie BUZZStore, unde 250 de norocoase am  facut cunostință cu o nouă gamă de produse, reprezentativa pentru “lagom”, inspirată de natură şi climatul suedez pentru o viaţă în echilibru. O recomand din tot sufletul! se pot gasi si pe www.emag.ro , www.aoro.ro la preturi foarte accesibile!
      
      Barnängen Unt de corp All Over Rescue, 200 ml, 
Conține ingredientul original al mărcii Barnängen: Cold Cream, ce oferă o senzație plăcută de răcorire atunci când este aplicată pe piele. Conceput să ofere îngrijire pentru întreg corpul, acesta se absoarbe rapid și hidratează, regenerează și reface delicatețea și suplețea pielii.
     Barnängen Cremă de duș Caring pentru piele normală și uscată, 400 ml,
Ovăzul – îndrăgit în Suedia – și conținutul de 5% Cold Cream se îmbină pentru a crea o formulă hrănitoare ce răsfață cu blândețe pielea normală și uscată. Loțiunea de corp și crema de duș hrănesc delicat pielea, lăsând-o catifelată și hidratată, completeaza cu brio aceasta gama.Toate sunt testate dermatologic.
    Un echilibru în toate! Începând cu momente de fericire alături de aceste produse speciale ce îți oferă o stare de bine

   TOATE LA TIMPUL LOR Și ATÂT CÂT TREBUIE! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection