Familia  suntem noi cu LUPILU


    Viata de zi cu zi se schimba radical atunci cand un nou membru apare in familie. A avea o familie inseamna multa responsabilitate si aptitudini organizatorice, care pot fi de multe ori destul de obositoare. De aceea, venim in ajutorul tau cu noile produse Lupilu dedicate familiilor tinere, astfel incat sa poti gasi mereu cu usurinta si la preturi accesibile tot ce ai nevoie pentru bebelusul tau. Fie ca ai nevoie de produse de ingrijire, de scutece sau de mancare BIO pentru bebelusi.


   In cadrul CAMPANIEI de pe platforma Buzzstore au fost 500  de locuri disponibile, ce  au fost alocate acelor participanti care au fost selectati, in urma analizei raspunsurilor din Chestionarul de inscriere in CAMPANIE!




         O campanie sponsorizată de Lidl Romania! Am primit produse de igienă si alimentare gata preparate necesare celui mic:
 1×Borcan Lupilu Bio Piure Mere, Banane 190g
☆ 1× Borcan Lupilu Bio Piure ceriale cu fructe 190g
☆ 1×Ulei de corp Cien musetel 300ml
☆ 1×Pachet șervețele umede Lupilu 80 bucăți 
☆ 1×Pachet scutece Lupilu marimea 5
☆ 1× husa termo pentru a tine borcanelul Lupilu
☆ 1× Cordon pentru Suzeta
☆ Ghidul de BUZZ cu instrucțiunile campaniei



    

După băița de seară, se știe că urmează bine meritatul masaj cu uleiul Cien cu parfum de musețel! Pentru un somn bun și fără griji, scutecele Lupilu și șervețele umede Lupilu de la Lidl ne sunt de mare ajutor si extrem de bune (nu irita, absoarbe bine, miros delicat)!





    Călătoria cu mașina e mult mai ușoară, dacă există aceste alimente Bio LPILU gata preparate la îndemână! Bucuria se citește pe chipul lui! Gust bun, Bio, cantitatea potrivită pentru o gustare rapidă, consistentă și bineînțeles în borcanele de sticlă 190g! Exista mai multe sortimente, dar preferatul celui mic este combinatia de mar, banana si pesmet de la Lupilu !

#buzzlupilu #familiasuntemnoi #buzzstore #lidlromania

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

AVON Tokyo Collection